Dish based on cheese of various ages, potatoes and onion, considered the most typical culinary preparation of Friuli, more precisely of Carnia and Friulian cuisine.
Also available in the vegetarian version with vegetable rennet.
ITALY, Friuli Venezia Giulia - from Organic Agriculture
NUTRITIONAL VALUES
Nutritional value for 100g / RI* for 100g
For 100g
RI* for 100g
Energy
852 kj
204 kcal
10%
Fat
12g
16%
of which saturates
8,2g
41%
Carbohydrate
11g
4%
of which sugars
0g
0%
Protein
13g
28%
Salt
1,4g
22%
* The RI (Reference Intake) are the reference intakes of an average adult (8400kj/2000kcal)
Gestisci Consenso Cookie
Usiamo cookie per ottimizzare il nostro sito web ed i nostri servizi.
Funzionali
Always active
L'archiviazione tecnica o l'accesso sono strettamente necessari al fine legittimo di consentire l'uso di un servizio specifico esplicitamente richiesto dall'abbonato o dall'utente, o al solo scopo di effettuare la trasmissione di una comunicazione su una rete di comunicazione elettronica.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistiche
L'archiviazione tecnica o l'accesso che viene utilizzato esclusivamente per scopi statistici.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Terze parti
L'archiviazione tecnica o l'accesso sono necessari per creare profili di utenti per inviare pubblicitĂ , o per tracciare l'utente su un sito web o su diversi siti web per scopi di marketing simili.